Karttakeskus on teknologiariippumaton järjestelmätoimittaja. Tämä tarkoittaa, että valitsemme aina organisaatiosi tavoitteisiin parhaiten sopivan järjestelmän. Et siis joudu mukauttamaan organisaatiotasi teknologian mukaan, vaan me mukaudumme tarpeidesi mukaan.

Lisäksi voimme auttaa sinua mm. paikkatietoon liittyvien IT-ratkaisujen ylläpidossa, liiketoiminta-analytiikan kehittämisessä sekä paikkatietoon liittyvissä konsultointitarpeissa.

Toimitusten laadun varmistaa IT-projektitoimituksiemme ja -palveluidemme noudattama, ISO 9001 -vaatimukset täyttävä sertifioitu AQF-laatujärjestelmä (Affecto Quality Frame). Osana Affecto-konsernia voimme hyödyntää myös muuta Affecton osaamista.

Paikkatietojärjestelmän valinta

IT-ratkaisut

Paikkatietoon liittyvät IT-ratkaisut teknologiariippumattomasti

Toteuttamamme ratkaisuja perustuvat sekä avoimen lähdekoodin komponentteihin että kaupallisiin tuotteisiin.

Lue lisää »

Paikkatietoratkaisujen ylläpitopalvelut

Ratkaisun ylläpito ja jatkokehittäminen vaivatta

Pidämme huolen, että palvelu on käytettävissä sovitun käyttöasteen mukaisesti ja että se kehittyy asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää »

Analytiikka ja datan visualisointi

Parempia päätöksiä sijaintitietoa hyödyntämällä

Paikkatietoanalytiikka auttaa yrityksiä parantamaan liiketoimintadatan hyödyntämistä ja tuo uusia näkökulmia päätöksentekoon.

Lue lisää »

Konsultointi ja asiantuntijapalvelut

Miten voisit saada paikkatiedosta enemmän hyötyä?

Karttakeskuksen kokeneet paikkatietoasiantuntijat voivat auttaa sinua kaiken paikkatietoon liittyvän kanssa, kuten järjestelmien valinta.

Lue lisää »

Koulutuspalvelut

Kursseja ja räätälöityjä koulutuksia tarpeen mukaan

Karttakeskuksen valmiit kurssit, kuten MapInfo-koulutukset tarjotaan Affecto Academyn kautta. Löydät lisätietoja Affecton sivuilta.

Lue lisää »

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan myyjiimme. Huomioithan, että myyjät eivät voi neuvoa kuluttajatuotteisiin liittyvissä kysymyksissä (kuten Loisto Navigointi). Näitä varten yhteystiedot löydät täältä.

Pirjo Ikonen
Julkisen sektorin myynti
0205 777 573
etunimi.sukunimi@karttakeskus.fi

Tomi Luukkonen
Yksityisen sektorin myynti
0205 777 471
etunimi.sukunimi@karttakeskus.fi

Send this to friend