Karttakeskus on kokenut paikkatiedon ammattilainen pitkällä kokemuksella erilaisista paikkatietohankkeista, paikkatietojärjestelmistä ja tietenkin kartoista. Karttakeskus Oy on nyt osa CGI Suomi Oy:tä. Olemme Suomen suurin paikkatietoon keskittynyt yritys ja teknologiariippumaton paikkatietoratkaisujen tarjoaja.

Kattava palvelutarjoomamme, muuttuvien toimintaympäristöjen sekä liiketoiminnan automatisaation ymmärrys muodostavat kokonaisuuden, jollaista toimialalla ei muilla ole. Laajoista it-ratkaisuista ja -palveluista konsultointiin, aineistoihin ja ulkoistuspalveluihin. Tie- ja merikartoista laajaan valikoimaan muita hyödyllisiä paikkatietoon liittyviä tuotteita niin digitaalisissa kanavissa kuin perinteisissä välineissä. Näin asiakkaat saavat kaikki paikkatietoon liittyvät asiat hoidettua yhden yhteistyökumppanin, Karttakeskuksen kanssa.

Karttakeskus perustettiin vuonna 1919 Maanmittaushallituksen laitokseksi. Digitaalisen paikkatietotoiminnan juuret ovat 1970-luvun lopun digitaalisen tuotantotekniikan kehityksessä ja muun muassa 80-luvulla julkaistussa Maanmittaushallituksen ja Karttakeskuksen kehittämässä FINGIS-ohjelmistossa. MapInfo-ohjelmisto saapui Karttakeskuksen tarjoomaan 1989 ja 90-luvulla toteutimme useita paikkatietoratkaisuja tämän pohjalta.

Useiden vaiheiden kautta Karttakeskus päätyi ensin Affecton omistukseen ja on yrityskaupan myötä nykyisin osa CGI Suomi Oy:tä.

Miksi Karttakeskus?

Siitä yksiselitteisestä syystä, että ammattitaitomme on kansainvälistä huipputasoa ja kokemuksemme eri toimialoille toteutetuista ratkaisuista on ylivertaista. Ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi ymmärrämme myös asiakkaan liiketoiminnan lainalaisuuksia ja digitalisaation luomia täysin uudenlaisia kasvupotentiaaleja. Me olemme muutoksen eturintamassa.

Siksi meillä on kyky nähdä kokonaisvaltaisesti kaikki ne mahdollisuudet, jotka hyödyttävät asiakasta. Ja siksi, että me toimitamme asiakkaalle aina laatua, niin sisällön kuin toiminnankin näkökulmasta. Siksi me olemme toimialan suunnannäyttäjä.

Pyydä meidät vierailulle!

Täytä yhteydenottolomake tai ole suoraan yhteydessä. Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne siitä, miten paikkatieto voisi auttaa organisaatiotasi saavuttamaan tavoitteensa paremmin.