Paikkatietojärjestelmän määritelmä ei ole yksiselitteinen, vaan kyseessä on kattotermi sijaintitietoa kerääville, käsitteleville ja esittäville järjestelmille. Kyseessä voi olla esimerkiksi sijaintisidonnaisen tiedon tuottaminen ja käsittely, Liikennetilanne-palvelun kaltainen karttapalvelu, sijaintitiedon hyödyntäminen Sähköisessä puukauppa- ja metsähoitotyöntilaussovelluksessa tai liiketoiminta-analytiikkaratkaisun laajentaminen sijaintitiedon käsittelyn mahdollistavilla työkaluilla.

Meillä ei ole tarvetta yrittää sovittaa organisaatiotasi väkisin yksittäisen ratkaisun vaatimaan muottiin. Oli kyse isommasta tai pienemmästä tarpeesta, me Karttakeskuksessa voimme auttaa. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu tarpeisiisi nähden. Voit käydä myös tutustumassa muutamiin valikoituihin referensseihimme.

Lähtökohdaksi voimme ottaa esimerkiksi jonkin seuraavista:

Location Suite
Karttakeskus Location Suite on kasaamamme monipuolinen paikkatiedon hyödyntämisen mahdollistava työkalupakki. Olemme valinneet siihen useita laadukkaita sovelluksia ja muita työkaluja, joita voidaan poimia eri käyttötarkoituksiin yksin tai rakentaa niiden pohjalta yhtenäinen kokonaisuus.
Esri logo
Esri ArcGIS on monipuolinen ja luultavasti maailman tunnetuin paikkatietoratkaisu, jonka avulla on mahdollista rakentaa monipuolisia kokonaisuuksia. Olemme tehneet Suomessa useita monimutkaisia Esri ArcGIS –toteutuksia ja omaamme kokemusta mm. haastavien integraatioiden tekemisestä alustan avulla.
Avoin lähdekoodi
Avoin lähdekoodi on noussut varteenotettavaksi mahdollisuudeksi kaupallisten ratkaisujen rinnalle myös paikkatiedon hyödyntämisessä, oli kyse sitten työpöytäsovelluksista, palvelinratkaisuista tai karttakäyttöliittymästä. Meillä on vahva kokemus myös avoimen lähdekoodin hyödyntämisestä paikkatietoratkaisujen toteuttamisessa.

Joskus yksi järjestelmä ei ole paras vaihtoehto, vaan ratkaisua kannattaa täydentää muillakin komponenteilla. Monipuolinen teknologiaosaaminen ja tarvittaessa haastavienkin integraatioiden toteuttaminen ovat vahvuuksiamme. IT-projektitoimituksemme ja -palvelumme noudattavat ISO 9001 -vaatimukset täyttävää sertifioitua AQF-laatujärjestelmää (Affecto Quality Frame).

Edustamme myös seuraavia tuotteita ja palveluita:

Pitney Bowes MapInfo | CARTO | Fulcrum | HERE | Google Maps | Bing Maps | Maps4News

Paikkatietojärjestelmän valinta

Miksi Karttakeskus?

Oikea ratkaisu

Ratkaisu juuri organisaatiosi tarpeisiin

Et joudu mukautumaan ohjelmiston mukaan, vaan me mukaudumme tarpeidesi mukaan. Teknologiariippumattomana yrityksenä etsimme asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Oikea ratkaisu

Monipuolinen teknologiaosaaminen

Hallitsemme tärkeimmät kaupalliset ja avoimet paikkatietoteknologiat sekä lukuisia muita nykyaikaisen IT-järjestelmän toteutuksessa tarvittavia teknologioita. Voit lukea teknologiaosaamisestamme lisää täältä.

Oikea ratkaisu

Nostamme ratkaisun käyttäjän keskiöön

Teknisesti paraskaan järjestelmä ei kanna pitkälle, jos sen toteutuksessa ei ole ajateltu loppukäyttäjää. Voimme hyödyntää toteutuksissamme palvelumuotoilun menetelmiä varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.