Monipuolinen alusta sijaintitiedon hyödyntämiseksi

CARTO (entinen CartoDB) on joustava, avoimeen lähdekoodiin perustuva paikkatietoanalytiikka- ja visualisointiratkaisu, jota voidaan käyttää datan visualisointiin kartalla tai alustana vaativankin paikkatietoratkaisun rakentamiseksi. Ratkaisu voidaan toimittaa pilvestä tai asentaa asiakkaan omille palvelimille.

Karttakeskus on CARTO:n virallinen kumppani Suomessa. Kauttamme saa niin lisenssit kuin CARTO:n päälle rakennetut paikkatietoratkaisut.

Tee näyttäviä visualisointeja helposti

Ratkaisun avulla kuka tahansa voi hyödyntää paikkatietoa vaivatta. Voit tuoda dataa useista eri lähteistä eri muodoissa ja tuottaa visualisointeja vain muutamaa nappia painamalla. Pilvipalveluna toimitettava ratkaisu voidaan ottaa käyttöön ketterästi, jolloin yrityksesti pääsee hyödyntämään paikkatietoa nopeasti, ilman suuria alkuinvestointeja.

Alustana vaativissakin paikkatietoratkaisuissa

CARTO:n käyttöönotto ja visualisointien tekeminen on helppoa, mutta useat suuryrityksetkin hyödyntävät sitä paikkatietotoiminnassaan. CARTO toimii vaativienkin paikkatietoratkaisujen alustana, huomioiden tällaisten ratkaisujen tietoturvavaatimukset. Tarvittaessa se voidaan toimittaa myös on premise -ratkaisuna. Karttakeskus on paras kumppanisi myös vaativan paikkatietoratkaisun toimittajana.


CARTO logo
Lue lisää: carto.com

Paikkatietojärjestelmän valinta