Karttakeskuksella on usean vuosikymmenen kokemus paikkatietoratkaisuista ja Esri ArcGIS-ratkaisuistakin vuosikymmenen kokemus. Toteutamme komplekseja Esri-teknologioihin perustuvia IT-ratkaisuja sekä asiakkaan omaan ympäristöön että pilvipalveluihin perustuen. Toistakymmentä Esri-osaajaamme ovat valmiita auttamaan järjestelmäprojekteissa, operoinnissa ja analysoinnissa.

Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä!

Esri-opas

Karttakeskuksen Esri-palvelut

Karttakeskus on edelläkävijä Esri-ratkaisujen toimittajana Suomessa. Olemme muun muassa toteuttamassa Suomen ensimmäisiä ArcGIS Runtime for .NET –toteutuksia. Tarjoamme asiakkaillemme myös konsultointia ja ratkaisuja perustuen ArcGIS Online –palveluun ja Esri Maps –tuotteisiin. Lisäksi pystymme toteuttamaan vaativatkin integraatiot. Asiakkainamme on sekä yksityisiä yrityksiä että julkisen sektorin organisaatioita

Esri-ratkaisujen käyttöönotot

Teemme asiakkaillemme Esri-ratkaisujen käyttöönottoja ja implementaatioita. Lähtökohtanamme on valita käyttötarkoitukseen ja -tapaukseen sopivimmat tuotteet, olivat kyseessä sitten ohjelmointikirjastot tai valmistuotteet.

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat kaikki Esri-ympäristön asentamiseen liittyvä työ: ArcGIS for Server- ja Portal for ArcGIS -palvelintuoteiden asennus, ArcGIS for Desktop- ja ArcGIS Pro -työpöytäsovelluksien tuotteistukset, ArcGIS Online -pilvipalvelun alustus ja käyttöönotto, valmissovellusten konfigurointi käyttötapauksiin sopiviksi sekä sovelluskehitystyö eri Runtime SDK:eita, Javascript API:illa ja ArcObjectesilla.

Esri-ratkaisujen jatkokehitys

Autamme Esri-ympäristön valinneita organisaatioita ottamaan ratkaisusta kaiken irti. Tämä sisältää myös hybridiratkaisut, joissa osassa käyttötapauksista hyödynnetään muiden valmistajien tai avoimen lähdekoodin tuotteita.

Integraatiot

Paikkatietojärjestelmäkään voi harvoin toimia tyhjiössä. Järjestelmät vaihtavat tietoja toisten järjestelmien kanssa ja integraatiot ovat merkittävässä osassa toimivaa paikkatietoratkaisua. Karttakeskuksella on huippuluokan osaaminen monimutkaistenkin integraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Konsultointi

Autamme kaikissa IT-järjestelemän käyttöönoton ja käytön vaiheissa, esisuunnittelusta valmistuneiden tuotteiden testaukseen. Voimme myös konsultoida tuotteiden käytössä. Ajoittain toimimme asiakkaan projektipäällikkönä ja tukena tai tuoteomistajana. Tuomme asiantuntevaa ja puolueetonta näkemystä Esri-tuotteilla toteutettaviin projekteihin.

Mobiiliratkaisujen kehitys

Toteutamme mobiiliratkaisuja hyödyntäen ArcGIS Runtime SDK for iOS, ArcGIS Runtime SDK for Android ja ArcGIS Runtime SDK for .NET –kirjastoja tai kolmansien osapuolten tuotteita. Konfiguroimme ja autamme valmiiden mobiilisovellusten käyttöönotossa.

Ylläpitopalvelut

Ylläpidämme ja jatkokehitämme asiakkaidemme Esri-tuoteperheen tuotteilla tehtyjä sovelluksia ja ympäristöjä. Ylläpitopalveluiden tuottamisessa sovelletaan ITIL-viitekehyksen mukaista toimintamallilla.

Aineistohuolto ja –palvelut

Tarjoamme kaikki aineistot, joita tarvitset organisaatiosi paikkatietotoiminnassa ja -järjestelmissä. Tuotamme ja ylläpidämme laadukkaita aineistoja Suomesta ja edustamme maailman johtavia globaaleja aineistotoimittajia. Autamme myös avoimien aineistojen ja aineistorajapintojen hyödyntämisessä.

Lisäksi voimme hoitaa aineistojen käsittelytyöt, kuten koordinaatti- ja formaattimuunnokset sekä eri aineistojen yhdistämiset ja vastata aineistojen asentamisesta sekä päivittämisestä tietokantaan ja palvelimille. Näin ajantasaiset aineistot ovat aina käytössäsi.

Pitkä kokemus

Karttakeskuksella on vuosikymmenten kokemus paikkatietojärjestelmistä ja yli vuosikymmenen kokemus Esri-ratkaisujen toimittajana.

Täyden palvelun kumppani

Oikean paikkatietojärjestelmän valinnan ja toimittamisen lisäksi tarjoamme mm. ylläpitopalveluita, aineistoja ja aineistopalveluita, koulutusta sekä paikkatiedon hyödyntämiseen ja analytiikkaan liittyviä konsultointipalveluita.

Yhteistyössä Affecton kanssa

Yhdessä emoyhtiömme Affecton kanssa voimme laajentaa tarjontaamme merkittävästi ja tuoda asiakkaillemme myös Affecon kansainvälisen osaamisen. Hyödynnämme toimituksissamme usein mm. Affecon palvelumuotoiluosaamista.