Karttakeskus Location Suiten jokaista tuotetta voi käyttää myös itsenäisesti omaan käyttötarkoitukseensa. Alustan tuotteet toimivat yhtenä kokonaisuutena, ja parhaan hyödyn saatkin yhdistelemällä niitä. Modulaarisuus takaa sen, että alusta kasvaa tarpeittesi mukana, oli kyse sitten käyttökohteiden lisäämisestä tai volyymin kasvamisesta.

Karttakeskus Location Suiten sydämenä toimii CARTO, joka on monipuolinen paikkatietoanalytiikka- ja visualisointiratkaisu sekä paikkatietoportaali. Yksinkertaisimmillaan voit tuoda Excel-tiedoston CARTO:n selainkäyttöliittymään ja pääset visualisoimaan liiketoimintatietoa kartalla. Monipuoliset rajapinnat ja API:t mahdollistavat CARTO:n integroimisen saumattomasti osaksi organisaation muuta IT-arkkitehtuuria.

CARTO:sta löytyvät myös valmiit liittymät esimerkiksi Twitteriin, SalesForceen ja Google Driveen. Kun paikkatiedot on keskitetysti tallennettu CARTO:n tietokantaan, voidaan samaa tietoa hyödyntää kaikissa Karttakeskus Location Suiten tuotteissa.

Paikkatietojärjestelmän valinta

Location Suite GIS

Joustava ja laajennettava

Skaalautuu niin pieneen kuin isoonkin paikkatietotoimintaan. Modulaarisuuden ansiosta voidaan laajentaa juuri tarpeen mukaan.

Location Suite GIS

Paikkatieto kaikkien ulottuville

Aloita tarvittaessa tärkeimmistä kohteista ja laajenna järjestelmää ketterästi ja järkevästi priorisoiden ottaaksesi hyödyt heti irti.

Location Suite GIS

Integroitava kokonaisuus

Karttakeskus Location Suite koostuu komponenteista, jotka on helppo integroida osaksi muita järjestelmiä.