Autamme asiakkaitamme jalostamaan sijainnin konkreettisiksi tuloksiksi: paremmiksi päätöksiksi, paremmaksi asiakaskokemukseksi ja selviksi kustannussäästöiksi. Tarjoamme yrityksille ja julkiselle sektorille kattavan palvelukokonaisuuden laajoista it-ratkaisuista ja -palveluista konsultointiin, aineistoihin sekä ulkoistuspalveluihin.

Karttakeskus on Suomen suurin paikkatietopalveluiden tarjoaja. Toimimme myös teknologiariippumattomasti, eli asiakkaana saat kauttamme aina parhaan mahdollisen ratkaisun. Me muuntaudumme tarpeisiisi, jotta sinun ei tarvitsisi muuttua järjestelmän takia.

Olemme myös osa Affecto-konsernia. Tämän ansiosta käytettävissämme on omien paikkatieto- ja IT-ammattilaistemme lisäksi emokonsernimme Affecton kansainvälinen osaaminen.

Kuinka hyödyntää paikkatietoa?

Paikkatietoratkaisut ja -palvelut

Paikkatietoratkaisut luotettavasti ja teknologiariippumattomasti

Tarjoamme tarvittaessa laajatkin IT-ratkaisut integraatioineen vuosikymmenten kokemuksella. Lisäksi tarjoamme ylläpitopalveluita ja konsultointia.

Lue lisää »

Paikkatietoaineistot ja aineistopalvelut

Paikkatiedon hyödyntäminen vaatii laadukkaita aineistoja.

Tarjoamme laajan valikoiman kartta-aineistoja , muita aineistoja, aineistopalveluita ja autamme valitsemaan sekä oikeat aineistot että lisenssit.

Lue lisää »

Kartat ja karttatuotteet

Karttakeskus on karttojen rautainen ammattilainen.

Karttatuotteita niin kuluttajille suoraan ja jälleenmyyjien kautta kuin yrityksillekin. Saat mm. laadukkaat tilauskartat niin painettuna kuin digitaalisena.

Lue lisää »