HERE-lisenssit

Karttakeskuksessa autamme asiakkaitamme löytämään sopivimman karttapalvelun ja lisenssimallit asiakkaan käyttötarpeiden pohjalta.

Mikä on HERE?

HERE on yhtiö, joka on valmistanut kartta-aineistoja noin 30 vuotta ja on yksi johtavia karttatoimittajia maailmassa. HERE:n historia lähtee NAVTEQ:sta, jonka Nokia hankki myöhemmin v. 2008 osaksi karttaliiketoimintaansa. Nykyisin HEREn omistajina ovat suuret saksalaiset autoteollisuusyhtiöt Audi, BMW ja Daimler sekä kiinalaiset internet-yhtiö Tencent ja digitaalinen karttayhtiö NavInfo sekä singaporelainen investointiyhtiö GIC.

HEREn status ja suunta tänään

HERE haluaa tuottaa maailman parhaat kansainväliset kartat ja saavuttaa laadukkaat paikkatietotoiminnot laajalla laiteportfoliolla kuten älypuhelimet, tabletit, desktop sekä ajoneuvojen navigointijärjestelmät. HERE tarjoaa laadukkaita palveluita sekä valmiiseen kuluttajanavigointituotteeseen, autonavigointiin ja yrityksille jotka haluavat hyötyä sijaintitiedosta. Karttakeskus on HEREn kumppani yrityspalveluiden osalta.

HERE_Logo_RGB

HEREn tuotteet

HERE on saatavilla HERE Platform for Business -paikkatietoalustalta monipuolisina ja tehokkaina JavaScript- tai REST-rajapintoina, mobiilikehitysvälineillä (Mobile SDK) tai vaihtoehtoisesti tiedostopohjaisina aineistoina offline-käyttöön.

HERE Platformilta on käytettävissä runsaasti myös ainutlaatuisia laajennuksia, kuten Route Match Extension, Fleet Connectivity Extension, Waypoints Sequencing Extension, Custom Location Extension, Geofencing Extension, Platform Data Extension ja uusimpana Custom Route Extension.

HERE Platform for Business on suunniteltu yrityskäyttöön, jolloin ratkaisu on hyvin skaalautuva, luotettava ja suorituskykyinen.

Natiivien mobiilisovellusten kehittämiseen HERE tarjoaa monipuoliset sovelluskehitysvälineet HERE Mobile SDK:lla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin sekä online- että offline-ratkaisuja varten.

HEREn erityisiä vahvuuksia

  • Liikkumiseen keskittyneet palvelut: HERE:n karttapalvelu sisältää mm. kattavat, reaaliaikaiset navigointi- ja liikennetiedot (kuten ruuhkat ja tietyöt) ja monipuoliset reititysominaisuudet.
  • Tarkka geokoodaus: Palvelussa on sijaintitarkka geokoodausominaisuus, jonka avulla voit kohdentaa osoitteen rakennuksen tarkan sijainnin mukaan.
  • Aineistot myös omaan järjestelmään: HERE:n tiedostomuotoisia kartta-aineistoja voi hankkia myös asiakkaan omaan paikkatietojärjestelmään tai offline-käyttöön. Myös HERE Mobile SDK mahdollistaa offline-toiminnot.

Paikkatietojärjestelmän valinta