Karttakeskuksella on lähes vuosisadan kokemus karttojen tekemisestä. Yrityksille ja yhteisöille toteutamme myös erilaisia räätälöityjä karttoja käytettäväksi esimerkiksi markkinoinnissa. Voit ostaa Karttakeskuksen karttoja ja karttatuotteita suoraan Karttakaupasta. Räätälöityihin karttatuotteisiin liittyvät tiedustelut: myynti@karttakeskus.fi.

Kartat Karttakaupasta

Kartat ja karttatuotteet

Toimimme karttojen ja karttatuotteiden kustantajana ja maahantuojana. Näin voimme tarjota korkealaatuisia, omien asiantuntijoidemme tekemiä karttoja Suomesta. Välitystuotevalikoimastamme löytyy kansainvälisiä tiekarttoja ja -kartastoja sekä muun muassa tärkeimpien matkailukaupunkien matkaopas+kartta-tuotteita.

Kaikki Karttakeskuksen tuotteet löydät Karttakaupasta. Tutustu tästä Karttakeskuksen Karttaluetteloon 2016.

Jälleenmyyjäksi?

Tuotevalikoimastamme löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisia karttoja ja erilaisia karttatuotteita. Käytännössä voimmekin tarjota jälleenmyyjille täyden valikoiman karttatuotteita yhdestä paikasta. Valikoimastamme löytyy tiekarttoja, ulkoilukarttoja, retkioppaita, maastokarttoja, tietokirjoja, karttapalloja sekä ilmailu- ja merikarttoja. Tarjoamme myös navigointituotteita niin maalle (GT Reittikartta -tuotteet autoiluun) kuin merelle (Loisto-navigointiohjelmat). Tarvittaessa räätälöimme jälleenmyyjälle tämän oman myyntialueen maasto- tai veneilykarttatulosteita tai seinäkarttoja.

Asiakaskohtaisesti räätälöidyt kartat

Yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin valmistettuja tilauskarttoja voidaan mm. käyttää organisaation sisäisessä käytössä, myydä itse tai antaa liike- ja asiakaslahjana. Voimme toteuttaa tilauskartat painettuina tai digitaalisina tuotteina, ml. mobiiliratkaisut. Painettavat tilauskartat tarjoamme tarvittaessa kokonaispalveluna kartan suunnittelusta aina painotyön ja logistiikan järjestämiseen saakka. Toteutamme myös muun muassa karttatietoa sisältävien matkailuesitteiden suunnittelu- ja toteutustöitä avaimet käteen -periaatteella.

Kartta-aineistot julkaisuihin

Toimitamme asiakkaillemme erilaisia aineistoja digi- ja printtijulkaisuihin. Voimme toimittaa pelkät kartta-aineistot tai räätälöidä aineistot asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa voimme toteuttaa koko julkaisun aina suunnittelusta painotöihin asti.

Kartat sisustukseen

Voimme toimittaa karttoja tarvittaessa suurikokoisinakin tulosteina, käytettäväksi esimerkiksi toimistojen sisustuksessa. Kartta tehdään haluamaasi leveyteen tai korkeuteen, toinen mitta määräytyy samassa suhteessa. Suurennetun kartan lyhyempi sivu voi olla enintään 152 cm. Voit tilata seinäkarttasuurennoksen myös tauluksi tehtynä.

Karttakeskuksen Karttakauppa

Karttakaupasta löydät kartat ja karttatuotteet kätevästi.

Karttakaupasta saat tilattua kotiisi mm. kartat, karttakirjat ja muut Karttakeskuksen kustantamat ja välittämät karttatuotteet.

Vieraile kaupassa »

Räätälöidyt kartat yrityksille

Tilauskartta on asiakaskohtainen ja yksilöllinen karttaratkaisu.

Kaikki Karttakeskuksen tilauskartat voidaan toteuttaa painettuina ja digitaalisina tuotteina tai mobiiliratkaisuina.

Lue lisää »

Paraskartta-palvelu

Räätälöi itse omat karttasi Paraskartta-palvelussa vaivatta.

Paraskartta.fi on kaikille avoin, Karttakeskus Oy:n ylläpitämä karttojen web-tilauspalvelu. Palvelusta voit kätevästi tilata räätälöityjä karttoja.

Lue lisää »